Spring til indhold

Booking og Priser

Booking

Uge, weekend og dagsbesøg i Kompedal lejren bookes ved skriftlig henvendelse til

Det er p.t. kun muligt at leje hovedhuset, da annexet er udlejet til et udeskoletilbud fra Silkeborg Kommune. 

  booking@kompedal.dk

Oplysninger ved henvendelse:

  • Hvilke datoer lejren ønskes
  • Ca. antal gæster
  • Type af arrangement
  • Forenings/gruppe navn
  • Navn på den ansvarshavende

Når der er lavet en aftale, tilsendes en lejekontrakt på mail og lejren er først booket, når depositum på 1.000,- kr. er indbetalt.

Lejren må benyttes til aktiviteter i forbindelse med naturvejledning, møder, kurser, udstillinger og lignende for skoler, børnehaver og foreninger m.fl., der har et væsentligt natur-og friluftsindhold.

Der udlejes ikke til elevintroduktions-og rus-ture for universiteter og uddannelsessteder.

 

Udlejningspris

Minimumpris pr. døgn 1.200,00 kr. excl. kontingent, forbrug og rengøring. Ved sær- & dagsarrangementer aftales prisen med bookingansvarlig kasserer Mona Døssing 40 52 04 85 

Obligatorisk rengøring som bestilles/afregnes med Kompedal pedel & rengøring v/Marianne Lemming. Sms  23 39 42 46 el. mail marianne.ahm@hotmail.com

Priser for rengøring

62 senge

Hovedhuset
2000 kr

Lejere skal indbetale depositum. Kun foreninger, skoler og institutioner kan leje Kompedal. Kompedal udlejes ikke til elevintroduktions- og rus -ture for universiteter og andre uddannelsessteder.

Nøgler og betaling

Et par uger før lejemålet modtager den ansvarshavende en vejledning med diverse praktiske oplysning og nøglekoden. Alt det praktiske angående nøgler og betaling fremgår af kontrakten som underskrives. Kontrakten bliver tilsendt ved henvendelse til Mona Døssing.